Favorit i repris

Jag är ledsen att jag inte kommer kunna skriva på länge. När jag kommer tillbaka till verkligheten blir det nog fler bilder. Men här kommer en sammanfattning av sommaern såhär långt.

Rosor


En ros skulle vara underbar att få. Tänk er att kunna njuta av att det fanns en som älskde en av äckta kärlek. Men det blir nog hur som hälst inte idag. Jag ska till stan för att köpa de sista sakerna till skottland och england. Jag längtar så mycket, när jag inte kan flytta dit får man nöja sig med semester där...

...

Glad midsommar


Jag sitter här och har för ovanlighetens skull ätit rostmacka till fukost men känner att min Blogg är lite dåligt uppdaterad. Det går bara att skylla på en sak, jag har varit  hemma hos pappa. Självklart önskar jag att jag skulle kunna ta med min lilla silvriga delldator dit, men det går ju inte för mamma använder ju den dagligen.
Vi får väll se om det blir något litet inlägg senare men jag tvivlar på det.
Men min kristallkula säger mig att det inte kommer bli något dansande kring midsommarsåtng idag. Ganska skönt tycker jag.

He was aming for the sky...


... och lyckades nå den idag. Fanmiljen och Salem al Fakir är nog allt man behörver för att sedan kunna gå och lägga sig i sin säng sova några timmar. Mina fötter klagar men jag ångrar ingenting, det var grymt. Tyvärr kunde inte Max ta sig genom den njutande och tjutande folkmassan till oss andra så jag får väl kanske träffa honom en annan dag isället.

Himmel blå


Glass är nog det bästa som finns. Kan serveras i alla väder och smakar alltid gott.
Så idag var det alltså en av de 365 glassdagasrna. Underbart när man sitter på en fillt i det gröna gräset under en icke mollnfri himmel. I sällskap av en elegant dam är det en alldeles utmärkt grund för en fantastisk kväll. 
Frågan är bara vad man ska göra ikväll?

En regnig resa


Livet genom en bilruta kan till synes te sig ganska trist, speciellt när det regnar. Men har man bara en kamera och sina ögon med sig kan en bilresa genom det droppande sverige vara vackert och inspererande. Om jag lyckas med denna blogg ska jag visa mitt liv genom mina ögon och perspektiv.

RSS 2.0