Födelsedagsbarn på utflyckt...

Hej där!
Nu har jag varit duktig och bloggat tre gånger denna vecka! Haha ska försöka ha tid med att göra det i fortsättningen även om det är mycket med skolan... Kanske kan köra en uppdatering i veckan eller så:)
Aja, denna gång är det bilder från i sommras då vi åkte till Polen med min Farfar som fyllde 80 år! Det är otroligt! Mysigt var det vi bodde på typ ett gammalt slott där de hade vingård och fin resturang. Gjorde en utflykt till en jesusstaty som är några meter högre än den i Rio De Janeiro, retade tydligen Brasiljanarna som fan!

Det var det!
Clara

Kort och gott...

En kanske inte så händelserik vinter men den var väl mysig på sitt sätt. Lite konserter och mys,
en massa läxor och en hel del mycket mer tedrickande. Nägot som jag kommer ihåg från vintern är den
8 november, Cirkus och JOHNOSSI!! det var verkligen en av de grymaste sakerna jag har upplevt, en riktigt taggad publik nice spelat och en fin lokal. Vad mer krävs!? nej, juste ingenting! Bästa! Hur som hällst några få bilder från detta följer...
Sedan går tiden och det blir vår... Man har fullt upp med allt eftersom det är sista terminen i nian.
Alla val görs och jag väljer min väg för tre år framåt: MUSIK! inte helt smart i och med att jag inte har en aning om vad som komma skall i mitt liv, jobb och så vidare, men va fan! man måste ju ha lite kul oxå och jag ångrar mig inte ett dugg. Hur som hällst, mycket plugg för att höja betyg och en massa intagningsprov stup i kvarten..
Våren kommer och alla converse åker fram...
I och med att gymnasiet också blir slutet på klass 9D var det klassresa som gällde och ja, det var väll mest pokerspelande som gällde... I alla fall den första natten.
Allt för denna gång
Clara

Höst 2010

Hej bloggen!
Jag tänkte att jag kanske kan komma igång med att ta lite bilder och blogga lite.. Kan bli svårt, när har jag någonsin lyckats med det lixom? Hur som hälst tänkte jag oxå, jag tänker nod lite för mycket, att jag kunde lägga upp lite bilder från året som har gått.
Här kommer då bilderna, gamla bilder, som ingen har väntat på!
och det var allt från hösten kommer tillbaka imorn med bilder från vinter och vår!
Clara

RSS 2.0